Naar Wild Wadi waterpark in Dubai | Vloggloss 2667

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Wil je de nieuwste zwarte Josh V Mascha Planner? We hebben er nog een aantal, je kan hem hier bestellen! https://joshv.com/josh-v-mascha-planner-black

Mascha Planner 2021: https://bit.ly/2m5v7iv

☆ SOCIAL MEDIA ☆
http://bit.ly/2oGnHBb – Mijn andere youtube kanaal Beautygloss
http://bit.ly/2zmmySR – Instagram @Beautygloss

☆ WIE BEN IK? ☆
Ik ben Mascha Feoktistova, online ondernemer die sinds 2007 video’s maakt voor mijn andere kanaal Beautygloss. Wat begon als hobby groeide uit tot mijn werk en ik doe niets liever dan filmen, editen en nieuwe projecten starten. Ik heb drie bestsellers geschreven: ‘Happy Life’, ‘Happy Love Life’ en ‘Je doet het toch wel gratis?’. Ik heb in het theater gestaan, eigen producten (waarvan nu de ‘Mascha Planner’ mijn belangrijkste product is), ik geef les, reis graag en geniet van het leven met mijn man Gregor en dochter Mila in Amsterdam. Hope you enjoy the vlogs!

☆ DISCLAIMER ☆
Alles wat ik vertel in mijn video’s is mijn eigen mening en is bedoeld als entertainment.

  • bitcoinBitcoin$39,551.00
  • ethereumEthereum$2,963.32
  • tetherTether$1.00
  • binancecoinBNB$403.94
  • usd-coinUSD Coin$1.00
  • rippleXRP$0.72
  • SolanaSolana$100.10
  • TerraTerra$92.86
  • cardanoCardano$0.90
  • polkadotPolkadot$18.32

Comments

Ra X says:

9:04 dat ge-eis van mensen herken ik goed. Dit doen ze ook altijd bij moslims. Ik begrijp je 100% en je verdient dit absoluut niet. Ik hoop dat je toch nog goed van je vakantie hebt kunnen genieten.

What Els says:

The FOOD, wat heerlijk zoveel variëteit. Indian, een Bara is dat niet Surinaams?

Denies88 says:

Super leuke vlogs, ik krijg helemaal vakantie vibes! In welk hotel zaten jullie? Ziet er heel chill uit

Sam says:

Wat zijn deze vakantie vlogs leuk!❤

Pannekoek met Kaas says:

Vraag me dan toch af wat voor steekjes mensen missen die in dit geval aan Neder-Russen gaan vragen "wat vindt jij hiervan?" of vragen om een verantwoording.

Echt, hoe naïef ben je. -__-

Eva Marietje says:

Zooo lekker al dat warme eten bij t ontbijt.

ROMY X says:

Leuk zo die dubbele vlogs, alsof we elke dag getrakteerd worden op een extra video. Ik vind het heel goed dat je zegt ´lets not make it about me´ wat betreft de oorlog, en dat je het juist omzet naar stichting vluchteling om te helpen. Er was een inzamelingsactie voor giro 555 waarbij allerlei verschillende radio koppels werden gemaakt, waaronder dus ook Mattie en Wietze en daar voelde het wel heel erg een ´we hebben geen ruzie meer we zijn weer oké´ show. Misschien heeft Giro 555 dat ook wel expres gedaan voor meer aandacht, maar who knows? & een laatste dingetje; ik vind jullie heel leuk om naar te kijken, maar ik cringe helemaal van die eet geluiden die door de microfoon worden opgepikt,, ik word daar zo naar van, haha. Maar verder super fijn dat de vlogs er weer zijn

Fem says:

Bij mijn man is zijn eczeem en nagelbijten ook over op vakantie. Ik denk dat het een deel stress is wat de oorzaak kan zijn. ☺️

laureen eggink says:

Ik kan hier zo van genieten! maar ben ik de enige die bij de versnelde dansjes denkt aan sims hahaah

S. Potter says:

Lol??? Dus omdat ze Russische roots heeft moet ze zich verantwoorden of een verplicht statement maken? Wauw. Je wordt dus nooit als ‘echte’ Nederlander gezien. Waar waren jullie statements dan? Toen er ophef kwam over het slavernij verleden van Nederland? Toen heeft zeker ook iedereen netjes een statement gemaakt dat het onacceptabel is. Nee, want waarom zou je een statement maken over iets waar jij als persoon totaal niets mee te maken hebt, TOCH??!

Fatima Fatima says:

Echt heel naar wat er gebeurd. Waar ik mij ook zorgen om maak is hoe er met Russen wordt omgegaan. Inderdaad zoals je zegt niet iedereen staat er achter. Dat politiek hier een ongelukkige beslissing heeft genomen hoeft te betekenen dat alle Russen er achter staan. Mooi dat Ukrainers met open armen worden ontvangen maar ik vind het wel belangrijk dat wij iedereen gelijk en met respect moeten behandelen. Brengt mij terug in de tijd waar aanslagen werden gepleegd en waar alle moslims op de vingers werden getikt helaas. Het brengt een gevoel van onveiligheid met zich mee. Ik hoop dat iedereen zijn gezond verstand blijft houden en iedereen blijven steunen en niemand buitensluiten. Te triest voor woorden wat er gebeurd.

Robin Dekker says:

Grappig dat mensen je nog Russisch vinden. Dus je zou als je ergens anders bent geboren nooit een echte Nederlandse kunnen zijn? Maar ik snap je punt hoor. Alle bekende Mensen die er wat van vinden en een statement maken.

KQKim says:

Oh Mascha, ik begrijp je helemaal! Sinds ik een dochter heb (ze is nu 9 maanden) merk ik ook dat ik beelden van de oorlog veel slechter trek dan voorheen. Terwijl ik toen al dacht dat het mij al erg aangreep.

Waar is trouwens Mila haar zwempakje van? Misschien is dat een leuk idee voor een zaterdagvideo: spullen die handig zijn om mee te nemen op vakantie met een dreumes!

Write a comment

*